Online tečaj za djecu i mlade

 

CILJ: uspjeh u svim aspektima života - u obrazovanju, odnosima, ozdravljenju, postizanju ciljeva...

Životna škola je inovativan edukacijski centar za djecu i mlade, koji nudi najsuvremenije odgojno-obrazovne programe kroz koje učenici imaju priliku naučiti sve ono što se ne obrađuje kroz školsku nastavu i što im roditelji ne stignu ili ne umiju prenijeti, a izuzetno je važno za uspjeh i sreću u životu.

Ovo je poruka za mlade željne uspjeha i sreće, a ovdje je poruka za roditelje »

Pozivamo te da se pridružiš novoj senzaciji na Internetu!

U ovom inovativnom, hi-tech tečaju otkrit ćeš kako ne znanjem, već vrlinama i određenim vještinama možeš postići sve što želiš u životu, poglavito uspjeh i sreću.

Smisao je ovog tečaja izgraditi karakter, vrline, kompetencije, vještine i navike koje su neophodne za sretan i uspješan život i time te osposobiti da budeš bolji/a u školi i izvan nje - da imaš bolje ocjene i da se znaš uhvatiti ukoštac sa svim životnim izazovima i biti uspješan/na i sretan/na.

U okviru programa Životne škole nudi se podrška za razvoj socioemocionalnih kompetencija, osvješćivanje zdravstvene kulture i za izgradnju financijske neovisnosti. Usto, svim polaznicima e-tečaja nudi se plačeni angažman, tako da već u prvom mjesecu mogu zaraditi na tisuće kuna, ovisno o učinku.
 

Predmeti e-tečaja

Glavni predmeti ovog online tečaja:

 • vrlinologija - jačanje vrlina
 • energetska detoksikacija - oslobađanje od nepodobnih, podsvjesnih 'programa' (koji se očituju kao mane, slabosti, poroci i nedostaci)
 • vještine
 • zdravlje
 • financije

Unutar tih predmeta obrađuju se teme kao što su odgovornost, zahvalnost, ljubav, mudrost, autentičnost, čast, samopouzdanje, emocionalna inteligencija, intuicija, komunikacijske vještine, zakoni prirode, vizualizacija, lijenost, laganje, pohlepa, predrasude, ljutnja i brojne druge.

Cilj je ovog tečaja osposobiti se za:

 • sretnu ljubavnu vezu/pronalaženje prave ljubavi - kako priči curi ili dečku, o čemu razgovarati...
 • bolji odnosi s ljudima; kako izabrati (prave) prijatelje
 • bolji odnos s roditeljima koji te ne razumiju
 • kako biti drugačiji - ne stopiti se s okolinom, već biti autentičan/na i svoj(a)
 • zdrav život - borba sa suvišnim kilogramima/ovisnostima (drogama i dr.); kako izači iz depresije i apatije
 • pronalaženje svrhe i smisla života - odabir životnog poziva, odabir studija
 • kako se zauzeti za sebe ako te roditelji prisiljavaju na faks a tebi se neda
 • kako se pripremiti za ispit itd.

U školi (i na faksu) dobivaš razna znanja koja će ti možda trebati u životu, a možda i neće. Formalno obrazovanje od tebe zahtijeva učenje napamet raznih informacija i jačanje raznih vještina kao što su pamćenje, koncentracija, samodisciplina i slično. No neformalno obrazovanje, točnije "Životna škola", ne prenosi ti nikakva znanja, već te inspirira da kultiviraš svoje urođene vrline u cilju postizanja uspjeha i sreće na svim razinama. Prije bi se reklo da te više navodimo da odučiš mnoge stvari, ne da ih naučiš! Tako da nema učenja, već samo se radi o otkrivanju.

Za razliku od mnogih tečaja i edukacija koje su naporne i dosadne, naš program predstavlja suprotnost, budući da nudi multimedijalne sadržaje - gradivo je prezentirano ne samo tekstom nego i raznim slikama, videoprilozima, audiosnimkama, poučnim pričama, anegdotama, vicevima, citatima poznatih ličnosti itd. Takav konglomerat informacija čini gradivo "probavljivim" i svakako interesantnim.

Sve više mladih uviđa da stari sistemi, pogotovo oni obrazovni, nisu najučinkovitiji pa zato traže nove modele usavršavanja koji su ne samo poučni već i zabavni, a prije svega učinkoviti. Životna škola daje novi smisao riječi "škola", jer se ovdje radi o pravoj školi, onoj koja je prilagođena potrebama modernih učenika i koja koristi naprednu tehnologiju i metodologiju. A najvažnije od svega, mi smo škola koja ništa ne nameće, pogotovo ne znanja koja ti nikad u životu neće trebati (logaritamske tablice, kada je koji kralj rođen, koliko rajčica izvozi Brazil i slično). Kod nas se obrađuju samo ultra-korisne teme. Ne kaže se bezveze: "Životna škola je najbolja škola!"

Ovo je tečaj kao ni jedan za kojeg znaš!
Totalno je neobičan i inovativan!
Sadrži mnoge multimedijalne "poslastice" i zamišljen je više kao pustolovna igra, nego kao edukacija. To je tečaj koji nema ispite, udžbenike/skripte, rokove, dizanja rano ujutro ni išta neugodno. Polaziš ga kad želiš, dinamikom kojom želiš, gdje god želiš - ne moraš nigdje ići, već možeš sudjelovati u tečaju u toplini svoga doma, na plaži, u šumi, parku i gdje ti je volja. Sve je konstruirano tako da u tome uživaš i da se, po mogućnosti, zabaviš. Usto, dobivat ćeš na poklon razne fantastične e-knjige koje su napisali najbolji i najslavniji autori svijeta! I ne samo to, dobit ćeš prilike za posao i zaradu!

Kako bismo prilagodili naš tečaj potrebama, željama i očekivanjima suvremene mladeži i ponudili im suvremeni stil učenja, osmislili smo model koji mlade, poput tebe, motivira, bez stvaranja pritisaka i tegoba. Tako se naše provjere ne vrše u obliku napornih testova, već kvizova koji se ispunjavaju odmah nakon pročitanog gradiva i pritom se dopušta gledanje u gradivo. Smisao je da time utvrdiš gradivo i nama pokažeš da si ga stvarno pročitao/la. Kvizovi se ne ocjenjuju, a oni koji žele našu diplomu ili roditeljsku pohvalu, za prolaz je potrebno odgovoriti na 80% pitanja, što nimalo nije problem jer je dopušteno odgovore tražiti u tekstu modula.

program Životne škole 

K tome, košta sitnicu (u odnosu na sve druge tečajeve) - od 100 kn/mjesečno s time da postoji i besplatna opcija (uz kompenzaciju). Cjenik je na stranici za roditelje »

Uvjeti sudjelovanja na ovom online tečaju

Dob polaznika - tečaj idealan za srednjoškolce i studente.
Učenici viših razreda osnovne škole također su kvalificirani za sudjelovanje u ovom e-tečaju, no molimo roditelje da, za svaki slučaj, prethodno pogledaju sadržaj nekog modula i uvjere se je li njihovo dijete dovoljno odraslo da shvati gradivo. Ovo preporučujemo za učenike 5-6 razreda.
Učenici nižih razreda osnovne škole mogu polaziti ovaj e-tečaj jedino uz roditeljsku podršku. U tom slučaju, preporučujemo roditeljima da sami pročitaju teoriju i svojim riječima je prenesu svojoj djeci, osim ako smatraju da njihova djeca mogu i sama razumjeti gradivo ili dijelove gradiva. Dodatna je pogodnost ta što će time i sami roditelji proći gradivo koje je također za njih izuzetno vrijedno i korisno za postizanje vlastite sreće i uspjeha.
Nacionalnost polaznika - naši korisnici dolaze iz svih krajeva bivše Jugoslavije, kao i Hrvati u dijaspori. Dobrodošli su svi koji razumiju hrvatski jezik kojim je tečaj pisan.

S vremenom ćemo uz Vašu podršku prevoditi module tečaja na bosanski, srpski, makedonski i slovenski jezik, ako se za to pokaže potreba.

Vjerska pripadnost također ne igra ulogu jer je Životna škola simultana škola (za učenike različitih vjera) i sav je program interkonfesionalan.
Vremenski rokovi - u e-tečaju ne postoje vremenska ograničenja ni rokovi. Tečaj se može polaziti u bilo koje vrijeme i u razdoblju po izboru. Preporučuje se prolaženje teorije jednom tjedno, a ovisno o dubioznosti kojom se prolazi pojedini modul, potrebno je otprilike 1-2 sata za teoretski dio jednog modula. Poželjno je teoretski dio jednog modula obraditi u komadu (odjednom) pa je potrebno odvojiti to vrijeme onda kada znaš da nećeš imati druge obveze, smetnje i distrakcije.
Kompetencije polaznika - s obzirom da se tečaj odvija preko Interneta, uvjet je osnovno poznavanje rada na računalu i pristup Internetu. Neke jedinice tečaja predočene su u MS PowerPointu i Wordu pa je poželjno poznavanje korištenja tih Microsoftovih pomagala. U slučaju da nemaš ova dva programa, nudimo mogućnost besplatnog konvertiranja u željene formate.

Pravilo - sadržaji e-tečaja rezervirani su ekskluzivno samo za polaznike i njihove roditelje pa je zabranjeno davati pristup tečaju onima koji nisu upisani na njega. Većina teorije modula je objavljena na našem portalu i njih se može slobodno proslijediti drugima.Preporučuje nas
majda rijavec
Prof. dr. Majda Rijavec, psiholog i ugledna autorica mnogih knjiga

"Podržavam program Životne škole i sve one koji ga provode, a učenici koji budu imali priliku u njemu sudjelovati sigurno jednog dana neće govoriti Šteta što to prije nismo čuli."
Opširnije »

 

 

Preporučuje nas
slika Jadranka Delač Hrupelj
Mr.sc. Jadranka Delač Hrupelj, prof. psihologije i engleskog jezika, magistar medicinskih znanosti,
direktorica
Creative d.o.o.

"Životna škola je hrabro preuzela odgovornost i inicijativu i ponudila za djecu upravo ono što nam već dugo treba. To je škola u kojoj se djeca  pripremaju za sva neodgovoriva pitanja današnjice ali i za ona koja će sutra naići, škola koja nas uči misliti i rješavati različite probleme na konstruktivan način, škola koja nam pomaže biti ono što autentično jesmo."
Opširnije »

 

Blagoslov

fra Zvjezdan Linić, karizmatik čije je duhovne obnove godišnje prolazilo 30.000 Hrvata

"Poštovana Natalija,
šaljem vam veliki blagoslov za sve što želite dobra učiniti preko vaše ustanove. Vjerujem da je dobra i da služi dobru cijelog čovjeka. Podržavam vas molitvom
.
fra Zvjezdan"


Više o tome što drugi kažu
o našem programu, ovdje:
 
drugi o nama »

Izdvajamo neke komentare:
fantastično, senzacionalno,
promijenilo mi je život,
hvala Vam što postojite,
savršeni ste,
ne mogu vjerovati da tako nešto postoji kod nas,
ne mogu sebi oprostiti da nisam već prije na vas naišao itd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


klikni na sliku za uvećanje
IZGLED PLATFORME TEČAJA

 

 

Struktura online tečaja

Ovaj je tečaj strukturiran tako da svaki polaznik prolazi stupnjeve, slično kao u tečajevima stranih jezika. S obzirom da pokriva brojne teme unutar nekoliko predmeta, ovaj tečaj traje mjesecima, pa i godinama. Brojne je blagodati moguće ostvariti već nakon mjesec dana, a svatko tko želi uživati u više blagodati bit će inspiriran nastaviti s programom dokle god želi. Učimo dok smo živi.

Teme tečaja raspoređene su u programske module. Moduli su grupirani u cjeline - svaka cjelina ima oko 4 modula. Optimalno je proći barem jedan modul tjedno pa u tom slučaju prolaženje jedne cjeline od 4 modula traje mjesec dana. Svaki stupanj tečaja sadrži 3 cjeline, odnosno 12 modula, pa je naš program podijeljen kvartalno - svaki kvartal novi stupanj.
Ako neki polaznik želi proći tečaj ubrzanim tempom, nudimo i intenzivan e-tečaj u kojem se moduli mogu obrađivati svaki dan. Za svaki modul je potrebno oko 2 školska sata.

Osim teorije, u sklopu tečaja postoji i praksa koja zahtijeva da se znanje primijeni u svakodnevnom životu. Stoga je zbog praktičnih aktivnosti koje nadograđuju teoriju poželjno da se tečaj polazi umjerenim tempom kako bi se kroz praksu utvrdila teorija.

Svaki polaznik tečaja polazi tečaj samostalno. Tečaj se odvija preko Interneta i nema zakazane rokove pa svaki polaznik može započeti i polaziti tečaj kad god želi i dinamikom po svom izboru.

Svaki se modul sastoji od teorije, kviza i prakse. Kvizom se utvrđuje znanje i roditeljima i mentorima, potvrđuje da si zaista pročitao gradivo, odnosno prošao/la teoretski dio. Aktivnosti koje spadaju u praktični dio svakog modula vodit će se u za to dizajniranom formularu kroz sljedećih mjesec dana.

Teorija je transparentna i gotovo sva besplatno dostupna svim našim korisnicima. Ono što se plaća je podrška - strukturiranje edukacije, sistematizacija, prikaz rezultata testnih kvizova i modeliranje prakse. Za one koji žele dodatnu podršku mentora, i to nudimo. Mentori pružaju stručnu podršku u vidu odgovaranja na upite, nadzora i poticanja tijekom tečaja.

Podrobnije informacije o ovom tečaju dostupne su u dodatku »
U dodatku je predočen kurikulum ovog e-tečaja s popisom modula, tj. tema, obrazloženje programa Životne škole, ciljevi programa Životne škole i popis metoda poučavanja tijekom tečaja.

Cjenik i dodatna obrazloženja su su objavljeni u verziji za roditelje »

 
Ispunite prijavnicu za e-tečaj već sad!


 


  UPLATA E-TEČAJA:

Cjenik je na stranici s opisom za roditelje.
Molimo uplatite tečaj na blagajni našeg web-shopu na TripleClicksu.
Dobili ste direktan link od osobe koja vas je ovdje uputila pa kliknite na njega i tako dođite u naš web-shop.

Ako se slučajno na TripleClicksu ništa ne vidi to je zato jer smo nešto malo promijenili u opisu tečaja a TripleClicks to još nije odobrio pa molimo da ponovite malo kasnije ili sutradan. Ovo je rjetkost ali se događa.

 
Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari