Online tečaj za razvoj vrlina

 

CILJ: uspjeh u svim aspektima života - u poslu, odnosima, postizanju ciljeva, ostvarenju želja...

autor tečaja: Talidari

"Životna škola" je e-learning program, koji nudi najsuvremenije edukativne programe kroz koje korisnici imaju priliku naučiti sve ono što se ne obrađuje kroz formalno obrazovanje a izuzetno je važno za uspjeh i sreću u životu.

Ovaj program i tečaj za razvijanje vrlina je inovativan i unikatan - nitko ga drugi ne nudi!

 

E-tečaj „Vrlinologija“ je online tečaj u okviru e-learning programa "Životna škola" koji pruža multimedijalnu obuku za uspjeh i prosperitet. Obuhvaća module o kultiviranju vrlina i oslobađanju od mana i slabosti.

Trajanje je neograničeno jer program spada u cjeloživotno učenje. Svatko sam određuje koliko mjeseci želi sudjelovati a e-diplome se izdaju kvartalno koliko traje svaki stupanj.

Smisao je ovog programa kod polaznika ojačati vrline i oslabiti mane te se tako osposobiti za trajan uspjeh i prosperitet.

Prosperitet svake zemlje utemeljen je na znanju.
Kako to da uz sve znanje i sve obrazovane stručnjake, specijaliste, eksperte, akademike, intelektualce i ostale visoko obrazovane građane na najvišim vladinim, gradskim i gospodarskim funkcijama, imamo situaciju da je naša zemlja, kao i većina drugih, u krizi? Kako to da većina visoko obrazovanih članova našeg društva živi na rubu egzistencije i u konstantnoj borbi za opstanak?
Je li znanje stvarno ono najvažnije za prosperitet?

Imamo kolaps jer se uspjeh (osobni, poslovni i društveni) temelji uglavnom na znanju.
Model za izlazak iz krize i za trajni uspjeh i prosperitet je taj da se naše gospodarstvo, naše društvo i uspjeh organizacija i pojedinaca temelji na 3 stupa:
        

Ono što nedostaje kao temelj, bilo osobnog bilo društvenog gospodarstva, su vrline i vještine - kao temelj, a ne samo kao dodatne 'cigle' i oruđe pomoću kojih gradimo svoj uspjeh.
Što nam vrijedi sve znanje ovoga svijeta ako nemamo određene vrline kao što su ljubav, mudrost, kreativnost, inovativnost, odgovornost, marljivost, poduzetnost, ustrajnost, autentičnost, samodisciplina, čast, vjera itd!
Nedostatak vrlina dovodi do korupcije, neodgovornog ponašanja, malverzacija, pohlepe, lijenosti i sličnih mana što vodi u propast i najobrazovanije pojedince.

Kroz formalno obrazovanje usvajamo ponajviše znanje, a kroz životnu školu još i vrline i vještine. Nažalost, često je slučaj da zanemarimo vrline i vještine. Kako ove važne stupove na kojima počiva naša egzistencija ne bismo gradili navrat-nanos, izradili smo e-learning program "Životna škola" i njemu pripadajući e-tečaj "Vrlinologija" koji nudi podršku u usvajanju vrlina i vještina. Vrlinologija je obuka o vrlinama i svemu što se na njima bazira.

Programski je sadržaj povezan prema načelima međupredmetne korelacije. Naš interdisciplinarni pristup razvoju pojedinaca, neurolingvistička metodologija i međupredmetno povezivanje omogućuju holistički pristup usvajanju znanja gdje je naglasak na učenju, a ne na poučavanju.

Predmeti e-tečaja

Glavni predmeti ovog online tečaja:

  • vrlinologija - razvoj vrlina
  • energetska detoksikacija - oslobađanje od nepodobnih, podsvjesnih 'programa' (koji se očituju kao mane, slabosti, poroci i nedostaci)
  • vještine
  • financije

Unutar tih predmeta obrađuju se teme kao što su uspjeh, financijska sloboda, rješenje za sve, smisao svrha vlastitog života, zakoni prirode, emocionalna inteligencija, odgovornost, ustrajnost, poduzetnost, samodisciplina, vjera (u sebe, svoje mogućnosti…), fascinantnost, zahvalnost, ljubav, mudrost, autentičnost, čast, samopouzdanje, intuicija, komunikacijske vještine, vizualizacija, organiziranost - organizacija vremena, lijenost, laganje, pohlepa, predrasude, ljutnja i brojne druge.

Izdvajamo: fascinantnost - kad smo drugima fascinantni ne trebamo ih u ništa uvjeravati, ništa im prodavati niti ih nagovarati jer naša fascinantnost to sve čini umjesto nas. Umjesto da prodajete ili uvjeravate, fascinirajte druge – o tome kako, saznajte u ovom e-tečaju!

U svijetlu globalnih ekonomskih, ekoloških i kulturnih promjena, kojima smo svjedoci posljednjih godina, postaje sve jasnije da stari sistemi nisu najučinkovitiji te je potrebno ići ukorak s vremenima i prilagoditi koncepte stjecanja potrebnih kompetencija za ostvarenje blagostanja. U današnja vremena formalno obrazovanje nije dovoljno za postizanje uspjeha, stoga su neformalno i samoobrazovanje nužna nadogradnja. U razdoblju pojačane individualizacije društva, obrazovanje sve više prelazi u odgovornost pojedinca, pri čemu je naš program izvrsna podrška.

Formalno školsko obrazovanje pruža općenita i teoretska znanja. Životna svakodnevnica traži više - traži praktičnost, izgrađene vještine, usvojene vrline, poznavanje ljudskih vrijednosti, ispravne navike, snalažljivost itd. Životna škola  je odgovor na raskorak koji postoji između teorije i prakse. U okviru e-tečaja Vrlinologija nudimo podršku za razvoj socioemocionalnih kompetencija. Usto, svim polaznicima e-tečaja nudimo plačeni angažman, tj. mogućnost da angažmanom povrate trošak ovog tečaja i da dodatno zarade.

Naš je program osmišljen tako da ne poučava samo što se treba činiti, nego i kako to činiti. Nije dovoljno reći, recimo, da treba biti poduzetan, već treba i pokazati kako to učiniti. To je naša specijalnost!

Moderna vremena sa sobom donose i modernizaciju životnog stila, uključujući stila učenja. Naš e-tečaj nudi multimedijalne sadržaje - gradivo je prezentirano ne samo tekstom nego i raznim slikama, videoprilozima, audiosnimkama, poučnim pričama, anegdotama, vicevima, citatima poznatih ličnosti itd. Takav konglomerat informacija čini gradivo "probavljivim" i svakako interesantnim. Za one koji žele diplomu ili potvrdu, provodimo provjeru ali ne u obliku napornih testova, već kvizova koji se ispunjavaju odmah nakon pročitanog gradiva.

E-tečaj je raspodijeljen u cjeline, koje se optimalno obrađuju mjesečno, a u intenzivnom e-tečaju tjedno. Svaka cjelina sadrži 4 multimedijalna modula. Za svaki modul potrebno je 1-2 sata.

Pravilo - sadržaji e-tečaja rezervirani su ekskluzivno samo za polaznike pa je zabranjeno davati pristup tečaju onima koji nisu upisani na njega. Dijelovi teorije svakog modula su objavljeni na portalu Životne škole u rubrici Članci i njih se može slobodno proslijediti drugima.Preporučuje nas
majda rijavec
Prof. dr. Majda Rijavec, psiholog i ugledna autorica mnogih knjiga

"Podržavam program Životne škole i sve one koji ga provode, a učenici koji budu imali priliku u njemu sudjelovati sigurno jednog dana neće govoriti Šteta što to prije nismo čuli."
Opširnije »

 

 

Preporučuje nas
slika Jadranka Delač Hrupelj
Mr.sc. Jadranka Delač Hrupelj, prof. psihologije i engleskog jezika, magistar medicinskih znanosti,
direktorica
Creative d.o.o.

Opširnije »

 

Blagoslov

fra Zvjezdan Linić, karizmatik čije je duhovne obnove godišnje prolazilo 30.000 Hrvata

"Poštovana Natalija,
šaljem vam veliki blagoslov za sve što želite dobra učiniti preko vaše ustanove. Vjerujem da je dobra i da služi dobru cijelog čovjeka. Podržavam vas molitvom
.
fra Zvjezdan"


Više o tome što drugi kažu
o našem programu, ovdje:
 
drugi o nama »

Izdvajamo neke komentare:
fantastično, senzacionalno,
promijenilo mi je život,
hvala Vam što postojite,
savršeni ste,
ne mogu vjerovati da tako nešto postoji kod nas,
ne mogu sebi oprostiti da nisam već prije na vas naišao itd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posebna pogodnost!
  
Svi polaznici ovog e-tečaja mogu od samog početka raditi za nas i time:
zaraditi poticajne prihode bazirane na učinku;
angažmanom razvijati svoj poduzetnički duh i
dobiti nastavak tečaja besplatno.

Struktura online tečaja


klikni na sliku za uvećanje
IZGLED PLATFORME TEČAJA

Ovaj je tečaj strukturiran tako da svaki polaznik prolazi module, cjeline i stupnjeve. S obzirom da pokriva brojne teme unutar nekoliko predmeta, ovaj tečaj traje mjesecima, pa i godinama. Brojne je blagodati moguće ostvariti već nakon mjesec dana, a svatko tko želi uživati u više blagodati bit će inspiriran nastaviti s programom dokle god želi. Učimo dok smo živi.

Teme tečaja raspoređene su u programske module. Moduli su grupirani u cjeline - svaka cjelina ima oko 4 modula. Optimalno je proći barem jedan modul tjedno pa u tom slučaju prolaženje jedne cjeline od 4 modula traje mjesec dana. Svaki stupanj tečaja sadrži 3 cjeline, odnosno 12 modula, pa je naš program podijeljen kvartalno - svaki kvartal novi stupanj.
Ako neki polaznik želi proći tečaj ubrzanim tempom, nudimo i intenzivan e-tečaj u kojem se moduli mogu, po želji, obrađivati svaki dan. Za svaki modul je potrebno oko 2 školska sata. U tom slučaju uplaćujete po izboru više cjelina ili stupnjeva svaki mjesec.

Osim teorije, u sklopu tečaja postoji i praksa koja zahtijeva da se znanje primijeni u svakodnevnom životu. Stoga je zbog praktičnih aktivnosti koje nadograđuju teoriju poželjno da se tečaj polazi umjerenim tempom kako bi se kroz praksu utvrdila teorija.

Svaki polaznik tečaja polazi tečaj samostalno. Tečaj se odvija preko Interneta i nema zakazane rokove pa svaki polaznik može započeti i polaziti tečaj kad god želi i dinamikom po svom izboru.

Svaki se modul sastoji od teorije, kviza i prakse. Kvizom se utvrđuje znanje te nadređenima potvrđuje da je polaznik zaista pročitao gradivo, odnosno prošao teoretski dio. Neke aktivnosti koje spadaju u praktični dio svakog modula vodit će se u za to dizajniranom formularu kroz sljedećih mjesec dana, a nadređeni potvrđuju točnost tih aktivnosti, kako bi se uvjerili da sudionik stvarno primijenjuje teoriju u praksi.

Teorija je djelomično dostupna besplatno svim našim korisnicima - odgovori na što i zašto. A odgovori na kako pružamo u samom tečaju kao i cjelokupnu podrška - strukturiranje edukacije, sistematizacija, prikaz rezultata testnih kvizova i modeliranje prakse. Za one koji žele dodatnu podršku mentora, i to nudimo. Mentori pružaju stručnu podršku u vidu odgovaranja na upite, nadzora i poticanja tijekom tečaja.

Nastavni plan ovog tečaja »
Moguće je drugačije kombinirati cjeline e-tečaja. Ako želite polaziti cjeline drugim redom, kad uplatite e-tečaj javite nam koju cjelinu želite PRIJE nego što vam damo lozinku za ulaz.

Izdvajamo neke komentare korisnika našeg programa:

Aleksandra P. K., Zagreb
Želim Vam se ovim putem zahvaliti za sva dobra koja te pokrenuli u mom životu, zahvaliti Vam što postojite i što sam preko Vaših stranica dobila veliko bogatstvo, dobila mogućnost da upoznam sebe, da napredujem u svakom smislu, da svakog dana budem svjesna i zahvalna na svemu što postoji u mom životu, a ponajprije zahvalna svojim roditeljima koji su mi podarili život, da postojim na ovom svijetu i da sam tu gdje jesam. Sve blagodati i lijepe riječi koje sam upila s Vaših stranica, sva iskustva rada na sebi, razgovorom sa meni dragim ljudima, šaljem dalje i nadam se da će moje iskustvo i moj mir pomoći njima da isto tako upoznaju sebe i svakim danom postaju sve bolji. Posebno se veselim što ću spoznaje koje sam stekla iščitavajući Vaše stranice, moći prenijeti na svoju kćerku, da joj pomognem u njenom duhovnom rastu, da nauči voljeti sebe, svoj život i sve što je okružuje, da bude sretna, zadovoljna i mirna u sebi.
Čitajući module na Vašim stranicama došla sam do brojnih spoznaja o sebi što mi je pomoglo osvijestiti svoj, kako ste to lijepo u jednom od modula i koraka rekli, poziv.
Hvala Vam još jednom na svemu tome!
Veselim se što ću na ovaj način i dalje imati priliku „družiti“ se s Vama!

Ž​​ana Pozderac
Stranice "Životne škole" kroz Vaše  izvanredne tekstove,  odabrane citate, preporučene knjige, filmove, muzičke numere i ilustracije predstavljaju sintezu univerzalnih duhovnih, religijskih i intelektualnih vrijednosti. U susretu sa ovom kulturnom baštinom u nama  se osnažuje vjera u Boga i moć molitve te  produkuje pozitivna energija  putem koje nastojimo pobijediti sve nevolje  u burnim vremenima i pojavnoj stvarnosti.

Drugom prilikom:
Božija volja me dovela Vama  na predivne staze novih spoznaja ljepote, smisla ali i odgovora na uzroke težine življenja. Ništa nije slučajno, pa ni ovaj moj susret sa Vama koji me  osnažio da istrajem u vrijednostima ma kako na teškom tlu se razvijale.Vaši tekstovi imaju veliku moć da pokrenu čovjeka da izdrži do kraja sve započeto ma kakve prepreke na putu bile i da vjeruje u sretan ishod započetog i željenog uprkos svemu što  djeluje nemoguće. Ljekar sam, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiolog, ali i član Udruženja Likovnih Umjetnika Bosne i Hercegovine. Živimo na složenom Bosanskohercegovačkom tlu i teška nam je zadaća data, mislim na rat i svu težinu poslijeratnog življenja pri čemu više energije trošimo na prepreke nego na rezultate. Vaše stranice mi uz Božiju pomoć osvjetljavaju put ka istini i sreći uprkos svemu.

Ništa nije slučajno, pa ni ovaj moj susret sa Vama koji me  osnažio da istrajem u vrijednostima ma kako na teškom tlu se razvijale.Tekstovi koje ste odabrali ili sami napisali imaju veliku moć da pokrenu čovjeka da izdrži do kraja sve započeto ma kakve prepreke na putu bile i da vjeruje u sretan ishod započetog i željenog uprkos svemu što  djeluje nemoguće.

Uz zahvalnost i poštovanje
Prim.mr.sc.med.dr. Žana Pozderac

CJENIK: e-learning paketi - modeli sudjelovanja u tečaju

Napomena: trenutno ne primamo nove privatne polaznike tečaja pa zato na linkovima za uplatu nema mogućnosti za uplatu. Trenutno nudimo ovaj tečaj samo za obuku vrlinologa i organizacijama s više od 10 ljudi koje su slobodne kontaktirati nas i tako dobiti ponudu i podatke za uplatu.

Kako bismo omogućili ovaj tečaj svima, ovisno o financijskim mogućnostima zainteresiranih polaznika, sveli smo kotizaciju na minimum i koncipirali nekoliko paketa usluge. U svim se paketima nudi teorija, kviz (za provjeru i utvrđivanje gradiva) i praksa, no u opsežnijim se paketima nudi mentorska podrška i izdavanje diplome.

Mjesečne uplate upisnine moguće obviti u našem web-shopu na TripleClicksu preko linka koji vam je dala osoba koja vas je ovdje uputila:

 

Basic Optimum Premium
 E-learning platforma da da da
 Teorija - multimedijalni moduli da da da
 Testiranje/Kvizovi da da da
 Praksa da da da
 Automatizirane poticajne e-mail
 poruke mentora
x da da
 Izdavanje e-diplome na kraju stupnja x da da
 Mentorska podrška:
 Broj sati online konzultacija x 0.5 1.5
 Broj sati online podrške nadređenima x x 1
 Cijena stupnja za članove 29 € 49 € 79 €
 Cijena stupnja za ostale 39 € 69 € 99 €


Podaci za uplatu su u nastavku ispod prijavnice.
Izdavanje diplome i mentorska podrška mogu se i naknadno ugovoriti.

Intenzivni tečaj - ako želite proći tečaj ubrzanim tempom, što znači prolaziti gradivo tečaja ne jedan modul tjedno, nego dnevno ili kako god vama odgovara, onda uplatite mjesećno onoliko cjelina ili stupnjeva koliko želite proći. Ako unutar jednog mjeseca želite dobiti pristup, recimo, jedom cijelom stupnju (s 3 cjeline, tj. 12 modula) onda uplatite iznos u gornjoj tabeli za jedan stupanj. Ako želite u jednom mjesecu obraditi, recimo, dva stupnja, uplatite dva stupnja pa ćete dobiti pristup za dva stupnja. Sami možete odabrati koliko gradiva želite proći mjesećno, i shodno tomu uplatiti iznose. Možete nas kontaktirati i ispuniti pristupnicu i navesti svoj odabir, za što vam možemo poslati ponudu s iznosom za uplatu.

Za uplate više stupnjeva odjednom odobravamo popuste: za 2 stupnja 5%, 3 stupnja 10%, 4 stupnja 15%
Za grupne uplate jednog ili više stupnjeva odobravamo popust: za 3 osobe 5%, 4-5 osoba 10%, 6-10 osoba 15%. Za grupne uplate nije potrebno ispuniti doljnju prijavnicu - obratite nam se e-mailom pa ćemo Vam složiti ponudu. Potrebno je navesti za koji paket i koliko stupnjeva se odlučuju pojedinci, mogući su različiti modeli.

Kvaliteta je u svim paketima jednaka, a razlika u cijeni uglavnom se odnosi na broj sati mentorske podrške.
Izdavanje diplome i mentorska podrška mogu se i naknadno ugovoriti. Ako se mentorska podrška unaprijed ugovori uplatom opsežnijeg paketa, prednost je što se time besplatno dobiva diploma i 1-2 mentorska sata.
Naknadno izdavanje diplome košta 100 kn i svaki naknadni sat mentorske podrške košta 100 kn, s time da se jedan sat može podijeliti u višekratnu online podršku (nekoliko email poruka tijekom više dana).
Za izdavanje diplome potrebno je riješiti kvizove svakog modula s 80% ispravnih odgovora te priložiti izvještaj odrađene prakse (najčešće uz potvrdu roditelja - roditelj potvrđuje istinitost navedenih, sprovedenih aktivnosti).

Mentorska podrška uključuje odgovaranje na sve upite polaznika. Polaznici koji se odluče za Basic paket nemaju mogućnost kontakta s mentorskim timom, no imaju sve druge pogodnosti tečaja. Svi oni koji žele ostvariti komunikaciju s nama i tako imati osobnu podršku tijekom tečaja potrebno je da uplate Optimum ili Premium paket, ili da naknadno uplate dodatne instrukcije. Broj polaznika uz mentorsku podršku je ograničen pa preporučujemo zainteresiranima da se što prije prijave.

Online tečaj dostupan je na posebnom odjelu našeg portala koji se služi Moodle predloškom (e-learning software). Pristup tečaju moguć je jedino uz korisničko ime i lozinku, koje svaki polaznik dobiva po upisu u tečaj.

Teoretski gledano, moguće je da više polaznika (recimo, braće i sestara) polaze tečaj uz jednu uplatu (jedno korisničko ime), no samo jedan može polaziti kviz, dobiti diplomu i mentorsku podršku. Stoga se to ne preporučuje. Za pravovaljano sudjelovanje u tečaju potrebno je da svaki polaznik uplati e-tečaj i dobije svoje korisničko ime. Na pročelju tečaja vode se aktivnosti polaznika pa će jednom polazniku smetati ako se miješaju tuđe aktivnosti na njegovom korisničkom računu.
 

Ispunite prijavnicu za e-tečaj već sad!


 


  UPLATA E-TEČAJA:

Molimo uplatite tečaj na blagajni našeg web-shopa na TripleClicksu.
Dobili ste direktan link od osobe koja vas je ovdje uputila pa kliknite na njega i tako dođite u naš web-shop.

Trenutno je nemoguće vršiti uplate preko TripleClicksa, jer su ukinuli ponude koje nisu na engleskom jeziku, tako da se trenutno uplate vrše direktno na naš račun, s mogućnošću plaćanja paypalom.

Ako se slučajno na TripleClicksu ništa ne vidi to je zato jer smo nešto malo promijenili u opisu tečaja a TripleClicks to još nije odobrio pa molimo da ponovite malo kasnije ili sutradan. Ovo je rjetkost ali se događa.

 
Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari