Talidari

More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 06, 2011!

Multimedijalna umjetnost
u službi inovativnih rješenja za ostvarenje blagostanja

A.
Inspirativna, inovativna, multimedijalna edukacija o vrlinama - vrlinologija u cilju ostvarenja trajnog uspjeha i blagostanja. opširnije
B.
Biznis 21. stoljeća - marketinški konglomerat: online marketing & affiliate marketing & mrežni marketing. opširnije
C.
Multimedijalna umjetnost - spoj različitih medija umjetničkog izričaja u svrhu pospješivanja edukacije i biznisa. opširnije
D.
Humanitarna djelatnost i aktivizam -
naš portal "Životna škola" promiče kultiviranje vrlina i oslobađanje od mana. Životna škola je najbolja škola! Pozivamo te da se udružiš s nama!
opširnije

Naše usluge:

predavanja o vrlinama

Naša specijalnost su teme vezane uz kultiviranje vrlina i oslobađanje od mana, odnosno kako vrlinama ostvariti uspjeh i prosperitet. Predavanja mogu biti popračena glazbenim performansom u vlastitom aranžmanu

koncerti - vlastita glazba

Mistična glazba s naglaskom na izvedbe puhačkim instrumentima: didgeridoo i japanska flauta. Etno elementi. Koncerte nudimo sa i bez popratnog kostimiranog performansa.
 

vođenje marketinškog tima

Zarađujte s nama radeći preko interneta. Vodimo tim od preko 1700 članova. Osposobljavamo ljude za za kreiranje vlastitog marketinškog online biznisa. Uključite se u naš tim - sve besplatno!

e-learning program

Osmislili smo program neformalnog obrazovanja za razvoj vrlina. Nudimo e-tečajeve za mlade i odrasle, tvrtke i organizacije.

kazališno garderobijerstvo

Odjel kostimografije u düsseldorfskoj Operi.Priprema opernih pjevača i baletana za izlazak na pozornicu, stiliziranje i drugo.

oslikavanje murala

Oslikavamo zidove po želji. Zidovi su naša treća koža. Poželjno je "obući" zidove u slike i dizajne koji nas uzdižu ili relaksiraju.