Kako zaraditi novac preko interneta od kuće
#1 affiliate program na internetu

EN
Besplatna članarina, podrška i trening. Za svakoga. Jednostavno i lako.

Pozivamo vas da nam se pridružite u

SFI (Strong Future International) Marketing Group

Kao naš član dobit ćete niz pogodnosti od kojih naglašavamo neke:

 • visoka primanja
 • dostup raznim proizvodima i uslugama koje inače kupujete po znatno povoljnijoj cijeni
 • ne trebate nikad ništa kupiti ni od, niti preko nas
 • ako želite bilo što svoje prodavati pružamo vam platformu od preko milijarde kupaca širom svijeta, besplatno oglašavanje i web-shop za vaše proizvode i usluge
 • prvoklasnu obuku, podršku i materijale za marketing

Sve pogodnosti kao i sama članarina zauvijek su BESPLATNI!

         

 

Mnogobrojne blagodati

 

1. Bavite se onim što volite

Obavljajte svoju životnu misiju, ispunjavajte svoju životnu svrhu a SFI će to financirati.
 

2. Zarađujte pasivne prihode

Za jednom urađeni posao dobivate doživotno prihode kao što su tantijemi od autorskih prava. Kad pokrenete kotač, kotrljat će se sam od sebe.
 

3. Možete u mirovinu za par god.

Zarađujte toliko da možete već za par godina u mirovinu pa čak i ako ste maloljetni. Pasivni prihodi vam omogoćuju ranu mirovinu.

 

4. Radite otkud želite

U ovom se biznisu sve obavlja preko interneta pa zato možete raditi otkud želite.
 
 

5. Radite koliko i kad želite

Sve aktivnosti možete obavljati u svom tempu, možete ih prilagoditi svim drugim obvezama koje imate.
 

6. Radite s kim želite

Kad gradite svoj tim, članove možete birati po ciljnim skupinama i onda pružate podršku kome želite.
Iznosi prihoda
Uložite samo 5 do 10 sati tjedno par godina i na kraju tog vremena imat ćete pasivni dohodak od
3 000 - 10 000 dolara svaki mjesec. Oni najbolji mogu ostvariti pravo bogatstvo od preko 100.000 $ na mjesec u prosjeku od gotovo tri godine.
Visina prihoda ovisi o svakom pojedincu jer se on ostvaruje po učinku. U SFI-u nebo je granica, no u stvarnosti svatko sebi određuje granice po tome koliko vjere, ljubavi, samodiscipline i ustrajnosti kultivira. Vrline su te koje donose uspjeh!

Kad se uključite besplatno u SFI ujedno dobivate besplatan pristup u udruženje poduzetnika zvano IAHBE - International Association of Home Business Entrepreneurs.
To normalno košta $30 mjesečno a za SFI članove je sada besplatno!
Dobivate više od $1,000 koliko iznosi vrijednost svih bonusa na tom portalu!

Misija IAHBE je osnažiti poduzetnike cijelog svijeta koji rade od kuće, s informacijama, alatima i resursima kako bi postigli maksimalni uspjeh.

Read here all the benefits of IAHBE »
 

Kako zaraditi novac preko interneta od kuće kao član SFI marketinške grupacije:

Mnogobrojni izvori prihoda

1. Sakupljanje bodova

obavljanjem jednostavnih online aktivnosti u udobnosti vlastitog doma kao što su učenje, informiranje, igranje, davanje podrške...

 

2. Promoviranje internet trgovine

TripleClicks je komercijalni portal (kao eBay) s preko 90 000 proizvoda i usluga iz preko 203 zemalja. Promoviranjem zarađujete proviziju od svih kupovina kao i bodove.

 

3. Regrutiranje novih članova

svi koje vi i vaši članovi uključite u ovaj biznis do u 12 nivoa (mrežni marketing) pripadaju vašem timu za koji primate proviziju od njihovih postignuća.

4. Pronalaženje trgovaca

provizije i bodove ostvarujete na sve prodaje onih trgovaca koje ste vi uputili da plasiraju svoje proizvode u TripleClicks.
 
 

5. Podrška drugim članovima

SFI vam prema zaslugama dodjeljuje članove kojima pružate podršku i za to ostvarujete proviziju od njihovih ostvarenja.
 

6. Regrutiranje za Pay-Per-Action

omogućite drugima da zarade po učinku, obavljajući radnje kao što su ispunjavanje obrazaca i druge.


1. Sakupljanje bodova

Bodovi se skupljaju obavljanjem jednostavnih aktivnosti koje će vam pomoći postati uspješni u SFI. Te aktivnosti su raznolike a sve se odvijaju u udobnosti vlastitog doma preko interneta. Uglavnom se radi o aktivnostima usavršavanja kao što su čitanje lekcija i obavljanje jednostavnih marketinških zadataka. Pri uključenju dobivate listu zadataka i kako koji zadatak obavite tako skupljate bodove. Bodovi vam osiguravaju rang a što veći rang, to je veći udio vaše zarade u profit share programu. Osim toga bodovi osiguravaju i posebne nagrade. Detaljnije upute dobivaju se nakon besplatne prijave. Vrlo je jednostavno i poučno. Mogućnosti zarade se mogu izračunati u ovom kalkulatoru »


2. Promoviranje Internet trgovine TripleClicks s preko 90 000 proizvoda i usluga iz preko 203 zemalja

Svaki put kad netko preko vašeg marketinškog kanala uđe u online trgovinu TripleClicks ili u SFI te kupi nešto iako vi niste ništa prodavali, zarađujete proviziju i bodove - doživotno! Kad se kupci jednom registriraju zauvijek su vaši. Ako želite povećati svoje šanse za zaradom možete prodavati odabrane artikle, ali nije nužno. Ne morate ništa pritom obavljati jer kompletnu uslugu obrade naloga, plaćanja, isporuke proizvoda i usluge korisnicima vrši sama tvrtka. Na vama je da samo promovirate ovu mogućnost povoljne kupovine tako da radite promidžbu gdje god želite. Ako vam treba, kao član imate dostup kompletnoj bazi lekcija vezanih za online marketing kao i promotivnim materijalima. Mogućnosti zarade ovim putem ovise o tome koliko je kupnje obavljeno.
Na dan 25.09.2016. TripleClicks ima 5 946 234 kupaca iz 203 zemlje i 89 113 artikala od 3 153 trgovaca


3. Regrutiranje novih članova - provizija od njihovih postignuća

Ključ za stvaranje ogromnih prihoda u SFI je regrutiranje i vođenje tima aktivnih članova. Kao voditelj tima aktivirate jednu od najunosnijih komponenti SFI kompenzacijskog plana. Na taj način zarađujete tuđim radom a ne samo svojim, jer dobivate proviziju i bodove od svega onog što oni prihode po principu mrežnog marketinga. S obzirom na to da učlanjenje ništa ne košta imat ćete priliku učlaniti jako puno ljudi koji su također željni zaraditi bez ulaganja. SFI sistem ima sličnosti s mrežnim marketingom ali je puno bolji od njega jer članove svog tima ne morate nužno sami nalaziti nego vam mnogi bivaju dodijeljeni ovisno o vašim zalaganjima, tj. bodovima. Osim toga, za razliku od klasičnog MLM-a ovdje ne morate ništa kupovati ni prodavati, ni ići na bilo kakve prezentacije, niti bilo koga zvati. Razlike između SFI i MLM sistema kao i drugih sistema popisane su ovdje: Comparison Chart


4. Upućivanje trgovaca na besplatno plasiranje proizvoda na TripleClicks - provizija od njihovih prodaja

Ako uputite prodavače iz bilo kojeg kraja svijeta da prodaju svoju ili tuđu robu ili usluge u online trgovini TripleClicks, tj. da besplatno otvore svoju trgovinu u našem trgovačkom centru, zaradit ćete bodove, provizije i unosne doživotne novčane tantijeme! Sve što trebate učiniti je dati im link na kojem će sve sami saznati. Nemaju razloga odbiti jer im je sve besplatno, uključujući i web-shop za procesuiranje plaćanja. SFI uzima proviziju/maržu za svaki prodani proizvod od koje dio ide vama koji ste doveli tog prodavača.


5. Podrška drugim članovima - provizija od njihovih prihoda

Osim članova koje sami regrutirate i podržavate, SFI vam prema zaslugama kontinuirano dodjeljuje druge članove kako biste se uz njihova mentora i vi o njima dodatno brinuli u slučaju da im treba podrška. Za to ostvarujete proviziju od njihovih zarada.


6. Regrutiranje za Pay-Per-Action (SFIPPA)

SFI program Pay-Per-Action (SFIPPA) omogućuje da budete oglašavač za SFI i zaradite dodatni prihod tako da omogućite zainteresiranima da zarade po učinku obavljajući radnje kao što su ispunjavanje obrazaca i druge.

 

Fascinirajuće odlike ovog biznisa

Svaki biznis ima svoje dobre i loše strane. To je zato što sve u svijetu podliježe zakonu polariteta po kojem sve ima svoj pozitivan i negativan pol. Ako ste skloni sumnjati u nove prilike kao što je ova, pozivamo vas da otvorite svoj um i srce i uvidite sve fascinirajuće odlike ovog biznisa:

pruža slobodu budući da je ovo online biznis pa ga možemo obavljati otkud, kad i s kim želimo. Baš zbog toga, ovaj biznis mogu bez problema obavljati svi koji su često na terenu, koji su bolesni ili hendikepirani, koji ne mogu od kuće, koji žele provoditi više vremena sa svojom djecom, koji puno putuju...

u našoj TrileClicks ponudi ima preko 90 000 proizvoda i usluga i možemo sami plasirati svoje proizvode. Kod nas je ponuda neograničena i raznovrsna pa su i naši prihodi neograničeni i time fascinantni. Ne radi se o ekskluzivnim artiklima pa im je zato cijena pristupačna.

visina prihoda - potrebno je uložiti malo vremena za ostvarenje visokih primanja. Uložite samo 5 do 10 sati tjedno par godina i na kraju tog vremena imat ćete pasivni dohodak od 3 000 - 10 000 dolara svaki mjesec. Oni najbolji mogu ostvariti pravo bogatstvo od preko 100.000 $ na mjesec u prosjeku od gotovo tri godine.

ovim biznisom možete financirati ispunjenje svoje životne svrhe/misije jer vam omogućuje unovčiti svoju strast. Ako imate nešto čim se volite baviti ili što vas fascinira ili posebno interesira, možete se time baviti bez briga o tome kako ćete to financirati jer vam to SFI može financirati.

zabavno je - zarađujemo igrajući se i zabavljujući se! Uz mnoštvo nagradnih igara čovjek može lijepo zarađivati samo se igrajući i preporučivanjem drugima da se i oni igraju.
 

pruža aukcije na kojima se mogu osvojiti artikli po fenomenalnim cijenama, od koji su većina preko 90% jeftinije nego igdje drugdje. Možete lijepo zarađivati tako da drugima ukažete na tu priliku, da upućujete ljude na aukcije, da ih promovirate i preporučujete. Uvjerite se »

omogućava da, ne samo sebi, nego i svojim najdražima omogućimo da ostvare blagostanje! Možete svojim bližnjima omogućiti bolji životni standard tako da i oni zarađuju preko interneta.
 

ovim se biznisom može već za par godina u mirovinu zbog pasivnih i leveraged prihoda koje omogućava. U kojem drugom poslu možete radeći samo par sati dnevno već za par godina u penziju, čak s 20 godina?! Pogotovo je prikladno za one koji ne vole studirati i koji se boje da nakon završenog školovanja neće moći naći posao.


O SFI marketinškoj grupaciji

 • Internet's #1 affiliate program
 • jedna od najbrže rastućih tvrtki takve vrste u svijetu
 • uspješno poslujemo 19 godina - od 1998.
 • Bronze Member of Better Business Bureau
 • oko 1.5 milijuna aktivnih članova u preko 190 zemalja širom svijeta
 • nudi 7 različitih programa za promociju i time zaradu
 • promovira preko 90 000 proizvoda iz preko 203 zemalja
 • prvoklasna obuka & 24/7 podrška
 • sve se aktivnosti obavljaju preko interneta
 • članarina je besplatna
Kako zaraditi novac preko interneta:
bez obveza i besplatno

Više o SFI »        Testimonials »

Preko 419 512 lajkova na Facebooku!

Preko 298 000 sljedbenika na Twitteru!

 

SFI Marketing Group, Internet Marketing Services, Lincoln, NE

Sva vaša pitanja bit će odgovorena kad se prijavite. Nakon prijave dobivate dostup ogromnoj bazi sadržaja koja je izuzetno impresivna i fantastično strukturirana. Dobivate apsolutno sve što vam treba kako biste u najkraćem roku postigli zavidne rezultate i financijsku slobodu - 24/7 podršku, obuku, marketinška pomagala i metode. Prijavite se i budite sam svoj šef!

Pogodnost: Svi oni koji se preko nas prijave u SFI imaju prednost jer mi pružamo posebnu podršku, nudimo precizne upute po kojima apsolutno svatko može ostvariti uspjeh, vodimo vas kao ruku pod ruku, imamo riznicu članaka na našem jeziku sa svim uputama, ne morate ni znati engleski jezik te poklanjamo stimulativne novčane nagrade svima koji pokažu iznimne rezultate.                   Kako zaraditi novac preko interneta - prijavi se »


Vama na usluzi, Natalija i Darius Domin: